AirAsia Buat Hal Buat Kaki Travel Gelisah

AirAsia Buat Hal Buat Kaki Travel Gelisah

Promosi AirAsia

Alamak, AirAsia buat hal lagi pula. Kali ini dia buat offer untuk 5 juta promotion seat. Macam tak caya bila harga flight lebih murah dari harga nak beli durian sekilo. Harga bermula serendah dari RM12 untuk satu perjalanan.

Tak caya, lagi? Ni ada bukti saya sertakan sekali. Nak jimatkan budget untuk tiket penerbangan anda, apa tunggu lagi jom beli sempena promosi AirAsia ni.

Tapi kena book cepat la, promotion bermula hari ini 3/09/18 sehingga 09/09/18. So makin lambat you booking makin tipis la peluang untuk dapatkan harga murah. Tak tahu nak pergi mana? Pening nak cari harga terbaik? Saya syorkan anda gunakan website pencarian airpaz ni so anda boleh buat comparation harga dan destinasi yang terbaik sesuai untuk budget anda.

Tips untuk dapatkan harga murah

  • Speed / Kelajuan adalah kunci utama untuk mendapatkan harga yang berbaloi
  • Pastikan anda sudah mendaftar sebagai BigMember (pastikan maklumat peribadi / pembayaran dikemaskini)
  • Gunakan browser explorer, mozilla ataupun chrome untuk memudahkan transaksi anda
  • Before that pastikan anda suda ada idea nak pergi mana dan bila
  • Kadang-kadang bukan semua perancangan menjadi, jika semua browser tak menjadi, book saja mennggunakan mobile
  • Dah dapat harga terbaik? First thing first SECURE YOUR FLIGHT! Benda-benda lain boleh add on kemudian (Seperti seat, insurans, meal dan lain2)

Ok, semoga berjaya dapatkan harga yang terbaik. Untuk dapatkan tips hotel atau travel bersama anak-anak kecil jangan lupa baca maklumat selanjutnya kat link di bawah ya:

Baca selanjutnya:

Download FREE HSE Report Tempate
Enter your email address and click on Download Now button.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else
Close Menu